Венелина гарантира качество и обслужване на своите мебели. Ние се стремим да доставяме продуктите съвършени, но разбира се нещо винаги може да се обърка. Ще се радваме да разрешим проблема с вас.

Ако трябва да предявите претенция срещу гаранция, въпреки всички грижи които полагаме, или искате да направите искане за обслужване:

Моля обадете се на вашия дилър на Венелина или ни се обадете на +359 888 23 02 23

Ценните ви мебели Венелина ще останат по-дълго красиви, когато полагате необходимите грижи за тях.

Искате ли да знаете повече за ежедневната поддръжка, пролетното почистване и това което трябва да направите в случай незначителни инциденти?

Ако сте избрали кожен диван за своя дом е много важно да знаете как да го поддържате, защото кожата попива мръсотия. Периодично почистване с чиста суха и мека кърпа е задължително, но има и някои други тънкости за поддръжка на кожения диван. Премахването на течност от безалкохолни напитки, кафе или мляко от повърхността става като се избърсва с кърпа или попивателна хартия. С чиста кърпа напоена с лек разтвор на вода и неутрален сапун се потърква леко петното. Не се напоява кожената повърхност, а веднага се подсушава с чиста кърпа.

Предпазвайте меката мебел от пряка слънчева светлина.Спазвайте минимално разстояние от 40-50 см от източници на топлина. Най-слабото място на меката мебел е дамаската. Външния вид на вашия диван или кресло много зависи от правилното им поддържане. Ето няколко правила, който трябва да съблюдавате, за да изглеждат вашите мебели като нови за по-дълго време. Ако перете дамаската в перална машина, спазвайте стриктно инструкциите от етикета. Не чистете дамаската прекалено често с прахосмукачка. Вместо това използвайте мека четка.

Когато се налага да почистите петно с химически препарат, никога не го нанасяйте директно върху дамаската. По-добре поставете първо тънка материя и отгоре нанесете препарата.Не нанасяйте едновременно няколко различни почистващи средства. След обработка на петното, оставете дамаската да изсъхне по естествен начин. Единствено може да попиете излишната влага с хартиена салфетка. Как да се грижите за вашите мебели от дърво.

Честото почистване на праха от Вашите мебели ще допринесе за запазване на блясъка на двете петролни и лакови покрития. Използвайте суха, мека памучна кърпа.

Моля не поставяйте мокри или горещи предмети върху дървени мебели. Използвайте поставки и подложки за предотвратяване на щети, и избършете разливи незабавно.

Ако оставите обекти като свещници или вази върху непокрита дърво повърхност, завъртайте ги редовно, за да се предотврати тъмни или светли петна.

Освен честото почистване на прах, ние ви препоръчваме да почиствате мебелите си с масло или вакса за мебели на всеки шест месеца до една година.

 

 

Copyright © 2016 Венелина ЕООД | Онлайн магазин от WebProgres